Skolledning

Mikael Fors

Mikael Fors

Rektor Jag är i egenskap av skolans rektor ansvarig för den dagliga pedagogiska verksamheten. Det viktigaste för mig är att du som elev ska få en undervisning av högsta kvalitet i en trygg och stimulerande miljö. Tillsammans med lärare, skolchef och VD, arbetar jag för att din tid på Campeon ska ge dig bästa möjliga förutsättningar för din fortsatta utveckling.
Katja Tamner

Katja Tamner

Skolchef och lärare i naturkunskap. Jag vill med mitt ledarskap underlätta för lärarna att uppfylla skolans höga målsättningar. Jag vill bidra till en positiv och utvecklande lärandemiljö för skolans alla individer. Campeons framgångar är resultatet av att individuellt skickliga lärare arbetar för en gemensam idé, den om en modern kunskapsskola
Christer Andersson

Christer Andersson

VD Som VD för Campeon Frigymnasium är en av mina huvuduppgifter att driva skolans strategiska utveckling. Det innebär bland annat att jag håller verksamheten ajour med skolpolitiken och skolutvecklingen, i stort och smått. Gymnasieskolan har under de senaste åren genomgått en rad förändringar och det blir allt tydligare vilka skolor som klarar kunskapsuppdraget.
Min främsta prioritering är att garantera eleverna på Campeon en utbildning av högsta kvalitet.