Skolledning

Jonas Nemeth

Rektor Ledarskap för mig är en kombination av mod, passion och kreativitet. Jag strävar efter att kombinera ett rationellt tänkande med ett entreprenöriellt. Jag vill sprida positiva ”vibbar” och inspirera elever och personal till att uppnå målen. Med tydlighet, närvaro och höga förväntningar leder jag skolan framåt och pekar ut nya mål.
Katja Tamner

Katja Tamner

Skolchef Jag vill med mitt ledarskap underlätta för lärarna att uppfylla skolans höga målsättningar. Jag vill bidra till en positiv och utvecklande lärandemiljö för skolans alla individer. Campeons framgångar är resultatet av att individuellt skickliga lärare arbetar för en gemensam idé, den om en modern kunskapsskola
Christer Andersson

Christer Andersson

VD och lärare i Filosofi Som VD för Campeon Frigymnasium är en av mina huvuduppgifter att driva skolans strategiska utveckling. Det innebär bland annat att jag håller verksamheten ajour med skolpolitiken och skolutvecklingen, i stort och smått. Gymnasieskolan har under de senaste åren genomgått en rad förändringar och det blir allt tydligare vilka skolor som klarar kunskapsuppdraget.
Min främsta prioritering är att garantera eleverna på Campeon en utbildning av högsta kvalitet.